AFIS

Apel de participare – „Zine-uri, de la practică la teorie” – atelier de creație.

Atelierul – de tip post-universitar – va avea loc în zilele de 10, 11, 14, 15, 16 mai, 2018, între orele 9.00 – 16.00, la Universitatea de Stat, Chișinău. Doritorii de a participa la atelier trebuie să-și declare disponibilitatea în 4 dintre cele 5 zile în care se va organiza atelierul, precum și interesul manifest pentru fenomenul zine-urilor, samizdatului, benzilor desenate sau/ și studiilor media din orice perspectivă: istorie, filosofie, sociologie, culturologie, antorpologie, artă contemporană, etc.
Participarea la atelier este gratis. Organizatorii vor oferi toate materialele necesare.
Absolvenții atelierului vor primi diplome de participare, precum și seturi de zine-uri, pe care le vor crea participanții la atelier. (Studenții doritori pot primi certificate de completare a perioadei de practică.)
Pentru a participa, vă rugăm să vă prezentați în câteva rânduri (5-7 propoziții) și să ne comunicați de ce doriți să participați la aces atelier (5-7 propoziții). 
Puteți aplica la atelier prin completarea chestionarului care se găsește la adresa:
https://goo.gl/forms/DKGtRJAhHZd3du113
Termenul limită de completare a chestionarului de particpare : 6 mai, 2018.
Numărul de locuri disponibile – 10.
Atelierul va fi susținut de către Dr. Teodor Ajder, redactor și co-fondator al revistei diasporene „Mămăligii de Varșovia”.
Evenimentul a devenit posibil datorită susțienrii BRD, prin Programul de granturi pentru susținerea reîntoarcerii profesionale a membrilor diasporei.
Partenerii proiectului sunt Universitatea de Stat și PLATZFORMA.MD

Persoanele care vor fi alese pentru a participa la atelier vor fi anunțate prin poșta electronică în data de 7 mai. Tot atunci li se vor trimite și informații mai detaliate despre orarul cursului.

Despre autor

Platzforma Redacția

Lasa un comentariu