AFIS RECENTE

Re-publica lucrătorilor culturii – „Auto-organizare pe timp de criză” – program public cu Anne Beth Albagli

CHIOȘC AIR / Edu-Art 2022 / Re-publica lucrătorilor culturii
Auto-organizare pe timp de criză – program public

Artist talk de Anne Beth Albagli [US], urmată de o discuție
Vineri, 23 septembrie 2022, ora 19:00
Zpațiu (Casa Zemstvei, str. Al. Șciusev 103, Chișinău)

Această prezentare se va concentra pe ecranizarea unor lucrări video selectate, proiecte comunitare și instalații care rezonează cu timpul petrecut în cadrul programului KIOSK AIR.

Întâlnirea va avea loc în limba engleză

Anne Beth Albagli [US] explorează noi modalități de a asista la un peisaj și relația acestuia cu lumile umane și non-umane, examinând contextele culturale din care se nasc acestea și straturile de manipulare care le modelează. Instalațiile sale recente bazate pe video acordă o atenție deosebită transcorporealității care se găsesc în peisajele modelate de factorul puterii – fie că este vorba de guvern, armată sau industrie. Prin cercetare de arhivă și de teren, joc și proiecte implicate în comunitate, ea explorează percepția cuiva despre sine că existând dincolo de corp prin relațiile cu lumea vie, să vedem porozitatea corpului nostru și să construim reverență pentru o existență colaborativă.

Acest eveniment este organizat de Asociația Oberliht în parteneriat cu Open Place, în cadrul programului CHIOȘC AIR / Edu-Art 2022 / Re-publica lucrătorilor culturii și este susținut de CEC Arts Link în cadrul programului Rețeaua Art Prospect / Fondul Noii Democrații.

Sprijină redacția Platzforma pe Patreon!
Become a patron at Patreon!

Despre autor

Platzforma Redacția

Lasa un comentariu