AFIS RECENTE

Webinar: Producerea de cunoștințe dinspre stânga în Europa de Est

Un webinar găzduit de Transnational Institute (TNI) va aborda producția de cunoștințe în Europa de Est de către organizațiile de stânga. 
Webinarul organizat de TNI privind producția de cunoaștințe din partea stângii în Europa de Est va avea loc pe 21 octombrie, la ora 18:00 (Ora Europei Centrale – CET). Pentru a participa, vă puteți înregistra aici.


Înțelegerea situației post-socialiste din Europa de Est dintr-o perspectivă de stânga a reprezentat o provocare majoră pentru stânga politică din regiune pe parcursul ultimelor decenii.
Webinarul TNI va reuni vorbitori din organizații care produc cunoștințe din partea stângii în Europa de Est, pentru a discuta despre modul în care ei abordează această provocare.

Vorbitorii vor discuta despre modelele organizaționale pe care le folosesc pentru a rezista presiunilor academice, politice și de piață, precum și despre modul în care combină procesul de analiză cu sarcinile de organizare și de generare a puterii sociale.

Vorbitori:
Adela Hîncu și Mary Taylor (LeftEast)
Luba Kobova (Contradictions, Praga)
Anastasia Riabchuk (Commons)
Vladimir Simović (Center for Politics of Emancipation, Belgrad)
Maria Cernat (Institute for Social Solidarity, The Barricade, Cluj)
Oleg Zhuravlev (Public Sociology Laboratory, Sankt Petersburg)
Vitalie Sprinceana (Platzforma, Chișinău)

Moderator:
Kristóf Nagy (Working Group for Public Sociology Helyzet/Fordulat, Budapesta)

Pentru a participa la eveniment, înregistrați-vă aici.

Puteți găsi evenimentul pe Facebook aici.

„Producerea de cunoștințe de stânga în Europa de Est” face parte dintr-o serie de webinare organizate de Transnational Institute. Seria vine ca urmare a publicării unei noi colecții de perspective ale noii stângi est-europene asupra transformării post-socialiste a regiunii și are ca scop aprofundarea dezbaterii asupra mai multor puncte cheie. Următorul webinar este „Decolonizarea și Europa de Est” și va avea loc la 4 noiembrie.

Despre autor

Platzforma Redacția

Lasa un comentariu