AFIS

Câștigă o bicicletă susținând o cauză nobilă!!!

În perioada 15-19 iunie 2018, 21 de bicicliști au parcurs 785 KM pe teritoriul Moldovei și României, pentru bolnavii incurabili din regiunile țării. Felicită-i cu o mică donație și obține șansa de a câștiga o bicicletă!

21 de bicicliști au acceptat provocarea lansată de Hospices of Hope Moldova și au parcurs 785 KM pe traseul Chișinău – Soroca – Iași – Lacul Bicaz – Sighișoara – Brașov timp de 5 zile, cu scopul de a colecta fonduri pentru a ajuta persoanele care suferă de boli incurabile în regiunile din Republica Moldova.

https://www.facebook.com/blindk7/videos/10157345394763765/UzpfSTEwMDAwMDg2MjEyMDU4MToxODU2ODQ3OTI0MzUzOTI3/?filters_rp_author=stories-feed-friends

Traseul a fost unul de poveste, dar deloc ușor. De la înduratul a 32°C, care păreau a fi 45°C, în prima zi, la pedalatul prin ploaie și vânt în cea de-a doua zi, peste 20 de pene la roți și concluzionând 2 biciclete ce au trebuit să fie reparate pe parcurs. Însă toți bicicliștii au ajuns la linia de finiș, bucurându-se de faptul că efortul lor va da posibilitatea celor care suferă de boli incurabile să aibă parte de clipe fericite și fără durere.

 

Video prin ploaie – Nicolae: https://www.facebook.com/blindk7/videos/10157345394763765/

Pe lângă efortul fizic, fiecare dintre ei a încercat să colecteze 500 EUR pentru cauza Hospices of Hope Moldova, prin intermediul unei platforme internaționale de crowdfunding. Chiar dacă campania oficială a fost încheiată, cei care doresc să-i felicite pe cei 21 de bicicliști o pot face donând online / offline / prin transfer bancar.

Mai mult ca atât, cei care vor face o donație de minimum 20$ (15 EUR / 300 MDL) vor avea posibilitatea să câștige o bicicletă nou-nouță, utilizată o singură dată de Ambasadoarea Marii Britanii pentru a parcurge câțiva kilometri alături de bicicliștii Hospices of Hope Moldova.

Extragerea loteriei va avea loc pe 30 iunie 2018, începând cu ora 16.00, la C51 (str. Columna 51). Evenimentul este deschis tuturor celora care au contribuit sau intenționează să contribuie la cauza Hospices of Hope Moldova și celora care doresc să-i felicite personal pe eroii bicicliști. Fiind eveniment de tip deschis, participanții vor fi rugați să-și aducă singuri mâncare și/sau băutura preferată.

Mai multe detalii despre eveniment găsiți pe pagina acestuia:

Link: https://www.facebook.com/events/407646039719935/

iar cum s-a desfășurat turul puteți afla pe pagina fb.me/hospicesofhopemoldova sau în evenimentul Hospice Bike Tour 2018 https://www.facebook.com/events/1403138939815871/

#HospiceBikeTour2018 a fost organizat cu susținerea Kaufland Moldova, Mobiasbancă – Groupe Société Générale, Trigor AVD SRL, Grawe Carat Asigurări, Farmacia Familiei, Hai la Țară. Poze realizate de Kreyon. 

#HospiceBikeTour este un tur pe bicicletă organizat de Hospices of Hope Moldova cu scopul de a colecta fonduri pentru a susține dezvoltarea unei rețele naționale de servicii de îngrijire paliativă în Republica Moldova. La momentul actual, organizația își împlinește misiunea prin integrarea în rețea a trei organizații care prestează gratuit servicii de asistență medico socială la domiciliu persoanelor care suferă de boli incurabile și condiții limitatoare de viață în regiunile Orhei, Soroca, Ocnița, Taraclia și Cahul. Totodată turul are și scopul de a face conexiunea între activitatea Hospices of Hope în Moldova (dezvoltarea și creșterea accesului la îngrijiri paliative în regiunile de centru-nord și centrele Hospice Casa Speranței din România (la Brașov&București).

Hospices of Hope este o organizație internațională ce activează din 1992 pentru dezvoltarea și consolidarea serviciilor de îngrijire paliativă în regiunea de sud-est a Europei. Organizația este prezentă în Moldova, România și Serbia, iar de la începutul activității sale, a reușit să ajute peste 40.000 de persoane care suferă de o boală incurabilă sau condiții limitatoare de viață în aceste țări.

Despre autor

Platzforma Redacția

Lasa un comentariu