DEZBATERI RECENTE

Evanghelia după Maria

Evanghelia după Maria
un performance audio de Doriana Talmazan, Kira Semionov, Nicoleta Esinencu, Nora Dorogan, Artiom Zavadovsky
text de Nicoleta Esinencu
Ingineră sunet Alventica Neniță
 
 
La început a fost cuvîntul și cuvîntul era biblia și biblia deveni propagandă. Iar propaganda – o mașinărie. Textul Nicoletei Esinencu se folosește de cea mai bună propagandă scrisă vreodată – de biblie, pentru a crea propria propagandă care să mobilizeze femeile în lupta împotriva injustiției.
Performance-ul folosește bătăile inimii ca principala sursă pentru construirea sunetului.
Recomandăm utilizarea căștilor.
Performance-ul audio va fi difuzat online pe contul soundcloud al teatrului-spălătorie. În ziua evenimentului vom anunța linkul pe pagina  teatrului-spălătorie și pe pagina evenimentului. 
Linkul va fi disponibil de pe 29 noiembrie, ora 19:00, pînă pe 4 decembrie, ora 23:59.
De asemenea spectacolul va fi transmis live pe pagina facebook a teatrului-spălătorie, Platforma Egalitate de Gen, Moldova.org, CIRES.Info, Platzforma, Omul face Locul, Coaliția Națională „Viață fără Violență în Familie”.
Performance-ul audio a fost înregistrat în studioul postului de radio Radio Patrin. 
Mulțumim Platforma pentru Egalitate de Gen, CIRES.info, feminismd, Platzforma, Omul face Locul, Moldova.org, Coaliția Națională „Viață fără Violență în Familie”.
Performance audio produs cu susținerea Fondului de Ajutorare al Ministerului Afacerilor Externe al Germaniei, Goethe Institut și alții. parteneri: www.goethe.de/relieffund

Despre autor

Platzforma Redacția

Lasa un comentariu