AFIS

”Artă, Activism, Antagonism?” – invitație de participare la un atelier cu participarea reprezentanților inițiativelor culturale și civice locale”

Artă, Activism, Antagonism? – un atelier cu participarea reprezentanților inițiativelor culturale și civice locale, moderat de Rada Leu [BG/CH] și Vladimir Us [MD]

Sâmbătă, 25 mai 2024, ora 18:00
Zpațiu (Casa Zemstvei, str. Al. Șciusev nr. 103, Chișinău)

Dragi prieteni, vă invităm să participați la atelierul “Artă, Activism, Antagonism?”, care face parte din seria de evenimente “Războaie Culturale în Vremuri de Polarizare“.

Ce polarizează cel mai mult societatea din Republica Moldova în prezent și cum abordează practica dumneavoastră acest lucru?

Atelierul oferă o oportunitate pentru lucrătorii culturali, artiștii și activiștii de a discuta despre practica lor într-o manieră organizată, cu accent pe provocările actuale cu care se confruntă comunitatea culturală independentă în prezent. Împreună vom discuta subiectul polarizării societății moldovenești și vom încerca să răspundem la întrebările de mai sus – și să punem altele. Concluziile acestui atelier vor fi preluate în următoarea iterație a acestei serii în curs de desfășurare, care va avea loc în toamna anului 2024, conducând spre un simpozion internațional care va fi organizat în 2025. Atelierul este deschis artiștilor, activiștilor, studenților și tuturor celor interesați de acest subiect și va fi moderat de Rada Leu [BG/CH] și Vladimir Us [MD].

Pentru a lua parte la atelier, vă rugăm să vă înscrieți până vineri24 maiaici

Acest program este organizat de Asociația Oberliht în parteneriat cu Universitatea de Arte din Zurich, în cadrul proiectului de cercetare „Arta contemporană, cultura populară și consolidarea păcii în Europa de Est”, susținut de Fundația Națională Elvețiană de Știință, și e găzduit de Zpațiu și Queer Cafe / parteneri media: #diez, youth.md, fest.md și platzforma.md / suport tehnic: CSCI din RM

Despre autor

Platzforma Redacția

Lasa un comentariu