AFIS

Susține participanții la #HospiceBikeTour2018!

Hospices of Hope Moldova a lansat campania de crowdfunding #HospiceBikeTour2018. Anul acesta, peste 20 de bicicliști vor parcurge peste 750 KM, timp de 5 zile, pentru a susține bolnavii incurabili.

Peste 20 de tineri neînfricați au ales să parcurgă un traseu de poveste, de la Chișinău la Brașov, cu puncte de oprire peste noapte la Soroca, Iași, pe la Lacul Izvorul Muntelui (Bicaz) și Sighișoara, acumulând astfel peste 750 KM în 5 zile pe teritoriul a două țari în cadrul Hospice Bike Tour 2018.

Hospice Bike Tour este un eveniment anual, dedicat iubitorilor de ciclism care doresc să îmbine sportul cu o cauză care merita susținută. Astfel, în acest an fiecare dintre cei peste 20 de participanți, pe lângă provocarea de a parcurge peste 750 KM pe bicicleta prin munți și văi  este provocat să colecteze și 500 EUR pentru bolnavii incurabili din regiunile Republicii Moldova.

Iată și câțiva dintre participanții la Hospice Bike Tour 2018! Aflați motivele acestora de a participa la tur și susţineţi-i pe: https://igg.me/at/support-hospice-bike-tour-2018/x/18741337

Pentru a urmari aventura lor accesați acest link:

https://www.facebook.com/events/1403138939815871/

#HospiceBikeTour este un tur pe bicicletă organizat de Hospices of Hope Moldova cu scopul de a colecta fonduri pentru a susține dezvoltarea unei rețele naționale de servicii de îngrijire paliativă în Republica Moldova. La momentul actual, organizația își împlinește misiunea prin integrarea în rețea a trei organizații care prestează gratuit servicii de asistență medico socială la domiciliu persoanelor care suferă de boli incurabile și condiții limitatoare de viață în regiunile Orhei, Soroca și Ocnița. Totodată turul are și scopul de a face conexiunea între activitatea Hospices of Hope în Moldova (dezvoltarea și creșterea accesului la îngrijiri paliative în regiunile de centru-nord și centrele Hospice Casa Speranței din România (la Brașov&București).

Despre autor

Platzforma Redacția

Lasa un comentariu