AFIS

NU NE-AM NĂSCUT ÎN LOCUL POTRIVIT la Teatru-Spălătorie

Pe 29 noiembrie teatru-spălătorie vă invită la spectacolul NU NE-AM NĂSCUT ÎN LOCUL POTRIVIT de Alice Monica Marinescu și David Schwartz. Un spectacol despre refugiu și neapartenență.
Nu-ne-am-nascut-2
Refugiații sunt cei care “nu aparțin”, iar pentru ei s-au formulat legi speciale, s-au înființat instituții, agenții și s-au construit adăposturi. Statele în care aceștia ajung adoptă legi prin care să îi diferenţieze de cetățeni, iar agențiile le dau numere de înregistrare. Pentru ei, conceptele precum drepturile omului sunt întotdeauna interpretabile, în acord cu interesul celor care le instrumentează.
(Simina Guga, Gazeta de Artă Politică)

Mai multă informație despre spectacol găsiți aici: https://www.facebook.com/events/676103292556968/

Tot pe 29 noiembrie teatru-spălătorie împlinește 6 ani de la lansare.
Mulțumim mult celor care în ultimile luni au contribuit pe platforma Guvern24 pentru menținerea spațiului nostru. Cu ajutorul vostru am reușit să plătim întreținerea și chiria și să reînnoim contractul de închiriere a spațiului, astfel că în anul care vine ne veți găsi tot aici!
Dar campania de crowdfunding încă nu s-a încheiat, a mai rămas practic o lună în care puteți contribui și susține teatru-spălătorie!
Donați aici: https://guvern24.md/proj…/do-it-together-spalatorie-theatre/

PS: Nu ne-am născut în locul potrivit – un spectacol invitat cu resurse și efort comun.

Despre autor

Platzforma Redacția

Lasa un comentariu